Beste Android Jelly Bean ROM’s voor Galaxy Ace S5830

Uncategorized

De Samsung Galaxy Ace S5830 is een van de meest populaire Android low-end telefoons die al lang op de markt is. Het apparaat werd gelanceerd in februari 2011 met Android 2.3 Gingerbread die onlangs is bijgewerkt naar Android 2.3.6 (nog steeds GB). Vanwege de matige hardwarespecificaties heeft de telefoon zelfs nooit een officiële update gezien voor Android 4.04 Ice Cream Sandwich, niet om te praten over Android 4.1 Jelly Bean. Laten we eens kijken naar de beste Jelly Bean ROM’s voor Samsung Ace S5830.

Android is een open source -besturingssysteem, het heeft onbeperkte mogelijkheden. U kunt altijd verwachten dat het onverwachte met een Android -telefoon in uw hand is. Dankzij de geweldige ontwikkelaars die dag en nacht hard werken om ons zelfs die updates en functies te geven die we niet officieel krijgen door een mobiele telefoonfabrikant. Deze Android -ontwikkelaars hebben onze ervaring met de Galaxy Ace S5830 rijker gemaakt door geweldige ROM’s te koken die ons al zo lang aan dit kleine monster hebben laten houden.

Op een dag alleen tijdens een regelmatige analyse van de zoekwoorden van het web zoeken bij DroidViews heb ik opgemerkt hoe wanhopig de Galaxy Ace -gebruikers zijn om een ​​Jelly Bean ROM op hun apparaat bij te werken en te installeren. Honderden mensen komen dagelijks voor een Jelly Bean ROM voor de Galaxy Ace elke dag! Dit deed me een bericht schrijven met een verzameling van enkele van de beste jelly bean -roms die je helpen er een te kiezen die veel geschikt voor je is.

Vergeet niet te lezen

Dingen om te doen voor en na het installeren van een op maat gemaakte ROM

Vrijwaring

Het knipperen van een op maat gemaakte ROM op uw Galaxy Ace S5830 kan een beetje riskant voor uw telefoon verifiëren. Noch DroidViews noch de ontwikkelaars van een van de ROM’s die hier zijn voorzien, zijn verantwoordelijk voor eventuele schade aan uw telefoon. Alle ROM’s zijn door duizenden gebruikers wereldwijd gecontroleerd, maar als je niet voorzichtig genoeg bent tijdens het knipperen van een ROM, kan de zaak voor jou anders zijn. Gebruik uw eigen discretie en ga dan verder.

Hoe een op maat gemaakte ROM te installeren op Galaxy Ace S5830

Klaar maken:

Nou, als je klaar bent om een ​​Jelly Bean -rom op je Galaxy Ace te flashen, moet je een paar dingen doen voordat je de ROM overgaat. Gezien het feit dat een op maat gemaakte ROM direct gerelateerd is aan het wijzigen/vervangen van de systeembestanden, vereist het root-toegang en als gevolg daarvan moet u uw telefoon rooten voordat u in aanmerking komt voor een dergelijke actie. Als je je Galaxy Ace nog hebt geworteld, ga dan eerst naar onze nuttige tutorial en ga dan verder vanuit de onderstaande stappen: Root Samsung Galaxy Ace S5830

Een van de andere dingen die u moet doen voordat u deze ROM installeert, zijn:

Krijg uw Galaxy Ace volledig opgeladen.

Back -up van al uw contacten, berichten en andere cruciale gegevens. Back -up van uw contacten, oproeplogboeken, berichten, APN’s, bladwijzers, agenda, apps en games met behulp van deze geweldige gratis back -up -apps.

Schakel de USB -foutopsporingsmodus in op uw apparaat in. Ga naar instellingen> Toepassingen> Ontwikkeling> USB -foutopsporing> Vink het vakje aan.

Download de ROM die je leuk vindt uit de onderstaande links. Pak het zip-bestand niet uit en kopieer het naar de hoofdmap van de SD-kaart van uw apparaat (niet in een subfolder).

Download Google Apps voor uw telefoon van onderaf (neem geen uittrek) en kopieer deze naar dezelfde locatie als het ROM -bestand.

Back -up EFS -partitie die IMEI bevat

Belangrijk: de EFS -partitie van uw telefoon bestaat uit het IMEI -nummer van uw telefoon. Vaak wanneer u een op maat gemaakte ROM installeert, kan het IMEI-nummer van uw telefoon verdwijnen en als gevolg daarvan kunt u niet bellen, een bericht ontvangen en internet gebruiken. Om een ​​probleem te voorkomen, is het beter als u een back -up maakt van uw IMEI voor veiligheidsdoeleinden. Als u ontdekt dat uw telefoons IMEI -nummer zijn verdwenen/verloren, kunt u de map “EFS” terug naar zijn plaats herstellen en uw probleem wordt opgelost. Gebruik een app genaamd Galaxy Toolbox voor het doel.

Een ROM installeren op Galaxy Ace

Zorg er allereerst voor dat je alle dingen hierboven hebt gedaan die hierboven zijn aangegeven onder voorbereidingen.

Schakel uw apparaat uit en start het op in de herstelmodus van de CWM. Houd de Home+Power-toetsen ingedrukt tot het opstartscherm met “Samsung Galaxy Ace GT-S5830 ″ Logo knippert twee keer en u ziet een scherm zoals hieronder getoond.

Gebruik in de herstelmodus volume- en stroomtoetsen om tussen de opties te navigeren en te selecteren.

Open “back -up en herstel” en back -up van uw huidige ROM (belangrijk). Ga terug naar het hoofdmenu wanneer de back -up is voltooid

Scrol in de CWM -herstelmodus naar de optie “Data Factory Reset Reset” en selecteer “Ja”.

Kom vervolgens terug naar het hoofdmenu en selecteer “ZIP installeren vanuit SDCard> Kies ZIP uit SDCard”. Blader nu naar het ROM -bestand en selecteer het. Bevestig uw keuze door “ja” te selecteren.

Hiermee begint het installatieproces en duurt enkele minuten om te voltooien.

Als het klaar is, ga dan terug en installeer de GAPPS met stap 8.

Keer weer terug naar het hoofdmenu en selecteer nu “Reboot System Now”. Het kan een paar minuten duren voordat uw apparaat opnieuw opstart, dus een beetje geduld is vereist.

Wanneer de telefoon opstart, kunt u plezier maken in de nieuw geïnstalleerde Jelly Bean Rom op uw telefoonnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.