2020 iPad Pro A12Z Chip is slechts een hernoemde 2018 A12X -chip met een extra GPU Core Enabled

Apple’s nieuwe 2020 iPad Pro begint aan te komen in handen van degenen die het vorige week hebben gekocht en dat geeft aan dat we beginnen Om er veel meer en veel meer over te leren.

Een van de interessante punten van de aankondiging was de opname van een nieuwe Apple A12Z -processor. We wisten er niet veel van, maar nu beginnen we nog veel meer te leren.

Volgens een rapport van NotebookCheck zijn de A12Z- en A12X -processors fysiek identiek, hoewel de oudere chip een van de acht GPU’s heeft uitgeschakeld. De nieuwe A12Z heeft alle acht grafische cored ingeschakeld. De A12X? Alleen de zeven.

Dat geeft uiteindelijk aan dat de twee chips hetzelfde zijn als je het ver genoeg kookt en het beschrijft zeker waarom ze dit allebei op dezelfde manier doen wanneer benchmarkresultaten worden vergeleken.

Er kunnen verschillende speculatieve redenen zijn waarom Apple ervoor koos om dit te doen. Het is niet ongewoon om chipmakers fysieke kernen uit te schakelen en ze in hogere SKU’s mogelijk te maken. De NVIDIA Titan RTX heeft bijvoorbeeld alle 4.608 CUDA -kernen ingeschakeld, terwijl de RTX 2080 Ti slechts 4.352 kernen gebruikt, ondanks beide met behulp van de TU102 GPU.

De andere waarschijnlijke verklaring is dat de beslissing van Apple om één GPU -kern in de A12X uit te schakelen, weloverwogen had kunnen zijn. Het inschakelen van de latente kern in een interim -frisse, zoals de A12Z zou hen redden van het ontwikkelen van een A13X en in plaats daarvan direct gericht op de (5 nm?) A14X die gepland is om later dit jaar met de 5G ‌ipad pro‌ te debuteren.

Hoewel velen dit als een “gotcha” -moment voor Apple zullen zien, is dit allemaal niet echt nieuw. Het is vergelijkbaar met de processor -binning die CPU -makers al jaren doen. In feite is Binning wat overklokken is om een ​​ding te zijn – chips die in staat zijn om met één snelheid te rennen worden verkocht als chips die voor een langzamere worden beoordeeld.

De 2020 iPad Pro is duidelijk niet een die mensen met functionerende 2018 -modellen moeten upgraden, ongeacht dit nieuws. Tenzij die chique Lidar -scanner iets is waar je bijzonder extatisch over bent.

Misschien wil je ook kijken:

Kodi 18.6 IPA APK Download voor iOS 13 / iPados 13, Android uitgebracht

Voer meerdere 2 whatsapp -accounts nummer op 1 iPhone op de ideale manier, hier is hoe

Download: iOS 13.4 laatste IPSW -links, OTA -update en iPados 13.4 voor vrijgegeven compatibele apparaten

Jailbreak iPhone 11 Pro Max met UNC0ver 4.0.0 op iOS 13.3 nu

Checkra1n voor Windows Alternative: hoe RA1NUSB te gebruiken voor iOS 13.3 Jailbreak

Jailbreak iOS 13.3.1 Checkra1n gebruiken, zo is [gids]

Downgrade iOS 13.4 naar iOS 13.3.1 voor Checkra1n Jailbreak – Hoe

Jailbreak iOS 13.3 Checkra1n gebruiken, zo is [gids]

Apple Geniet van ECG App Hack: Schakel buiten ons in niet -ondersteund land in op Series 5 & 4 zonder jailbreak

U kunt ons volgen op Twitter, of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.