2017 $ 999 iPhone X met 3GB RAM Bests 2018 $ 999 Galaxy Note 9 met 6 GB RAM in real-world snelheidstestvergelijking

Het enorme nieuws in de Smartphone World is het beste nu de extreem recente verklaring van de Samsung Galaxy Note 9, A. Telefoon die nog niet aan het publiek wordt aangeboden, maar wordt aan zijn passen geplaatst door schijnbaar de helft van het internet.

Gelukkig omvat dat YouTuber EverythingApplePro, dat is gegaan met het nu bekende proces van het nemen van de meest populaire nieuwe smartphone en het vergelijken met de grootste, slechtste iPhone die op dat moment wordt aangeboden.

Dat is natuurlijk het beste nu, althans de 2017-vrijgegeven iPhone X. Hoewel de iPhone X nu praktisch een jaar oud is, heeft het nog steeds veel gas in de opslagtank en dat betekent dat de test nog steeds een extreem geldige is een. Wat waren echter de resultaten?

Zoals de video van meer dan 10 minuten zal laten zien, is het testen van smartphonesnelheden niet altijd een eenvoudige aangelegenheid. Dat is omdat hoewel het mogelijk is om gewoon real-world tests uit te voeren of veel meer synthetische, beide naar voren brengen is echt de enige methode om een ​​geschikte foto te krijgen van precies hoe deze dingen presteren. Dat is veel zeker de situatie hier, met de $ 999 iPhone X met nieuwste iOS 12-bèta die beter presteert dan de nieuwere en zojuist uitgebrachte $ 999 Galaxy Note 9 met Android 8.1.0 tijdens enkele real-world tests die zijn onder meer het openen en sluiten van een groot Aantal apps, maar de Galaxy Note 9 stormt vooruit, afhankelijk van welke synthetische test werd gebruikt.

Wat dit alles echt laat zien, is dat, ongeacht welke telefoon je koopt, je een extreem capabel apparaat krijgt. In het vermoeden dat we vermoeden dat de opvolger van de iPhone X, die volgende maand wordt aangeboden, de tafels weer aanzienlijk zullen veranderen. Maar voor nu kunnen zowel de Samsung Galaxy Note 9 als Apple iPhone X hun hoofd hoog houden, omdat ze allebei blazende snelle handsets zijn, ongeacht in welk jaar ze werden uitgebracht,

(Bron: EverythingApplePro [YouTube])

Misschien wil je ook inspecteren:

iOS 12 Beta 8 Download van OTA -update evenals IPSW -links uitgebracht

Beste Galaxy Note 9 -schermbeschermer? Hier zijn onze keuzes [lijst]

Beste Galaxy Note 9 Situatielijst: hier zijn de must-haves voor bescherming

Jailbreak iOS 11.4.1 / 11.4 Mogelijkheid: Min Zheng schetst twee bugs bij Defcon 26

Download: Android 9 Pie Factory Images, OTA voor Pixel, belangrijke telefoon vrijgegeven

Download iOS 11.4.1 laatste IPSW -links, OTA -update voor iPhone en iPad

Download iOS 12 Beta 8 configuratieprofielgegevens zonder designeraccount

Download iOS 12 Beta 8 IPSW -links & ingesteld op iPhone X, 8, 7, plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.