Razer Blackshark V2 7.1 Gaming-headset is $ 25 korting, betaal vandaag slechts $ 74,99

Het beste best verkochte gaming-perifeer merk biedt momenteel veel op zijn Blackshark V2-gaming-headset. Voor degenen die nu het beste werken, is de prijs van deze populaire headset gedaald tot slechts $ 74,99.

De Razer Blackshark V2 -headset wordt geadverteerd als een stuk gaminghardware dat is ontwikkeld voor de PRO’s. Dat gezegd hebbende, voor deze prijs is het het ideale en zeer performante gaming -accessoire dat elke opstelling zou complimenteren. Zelfs de ontspannen gamer die gewoon efficiënt en efficiënt wil kunnen communiceren met vrienden.

De high-end audio wordt aangedreven door Razer Triforce Titanium 50mm chauffeurs die een betere, duidelijkere audio bieden met rijkere hoogtepunten en veel krachtigere dieptepunten. De hoofdtelefoon wordt ook geleverd met de Razer HyperClear Cardioid -microfoon met USB -geluidskaart die de spraakuitgang zelfs nog meer verbetert dan op eerdere modellen. Razer heeft deze koptelefoon ook ontwikkeld om te garanderen dat de drager zich volledig op het spel zelf kan concentreren door de buitenwereld te blokkeren met geavanceerde passieve ruisonderdrukking.

De Razer Blackshark is ook gebouwd voor comfort. Het ontwerp wordt geleverd met ultra-soft ademende geheugenschuim oorkussens. Dit ontwerp verbetert de klemkracht van eerdere modellen en minimaliseert de hitte- en zweetopbouw voor een veel verbeterde comfortervaring. De headset werkt met PC, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten, waardoor u kunt genieten van oneerlijk audiovoordeel op vrijwel elk platform.

Gezien de uitgebreide compatibiliteit met gameconsoles, mobiele apparaten en pc’s, zou deze Razer Blackshark -headset het ideale feestelijke cadeau kunnen zijn voor de gamingliefhebber in je leven. Deze deal zal zeker niet eeuwig duren, dus het is de moeite waard om de aankoop nu het beste te maken, terwijl de deal nog steeds hot is! Er zijn geen kortingscodes of kortingsbonnen die nodig zijn om de korting van 24% te bereiken.

Koop: Razer Blackshark v2 gaming -headset van Amazon: $ 74,99 | Oorspronkelijke prijs: $ 100

Misschien wil je ook kijken:

Download Windows 11 Pro ISO -bestand zonder product essentieel van Microsoft

Force Download Windows 11 volledig gratis upgrade beste nu, hier is hoe [tutorial]

Hoe Windows 11 op een Mac te installeren met Boot Camp vandaag

Download Windows 11 -installatie -assistent voor uw pc

Hoe u gratis kunt upgraden naar Windows 11 van Windows 10

Hoe maak je bootable Windows 11 USB -flashdrive [gids] maken

Download: iOS 15.1 Final IPSW -links, OTA -profielbestand samen met iPados 15.1 nu uit

Jailbreak iOS 15.1 op iPhone- en iPad -statusupdate

Hoe macOS 12 Monterey Hackintosh op pc te installeren [Guide]

Beste iPhone 13, 13 Pro Tempered Glass -schermbeschermers beschikbaar vandaag [Lijst]

Beste iPhone 13, Pro Max 20W USB-C Chargers [Lijst]

Top iPhone 13 Pro Max -schermbeschermers beschikbaar om te kopen [Lijst]

Beste iPhone 13 / Pro -hoesjes voor bescherming nu het beste beschikbaar

Hoe slechte iOS te repareren 15 batterijduur afvoer [gids]

Apple View ECG App Hack: Schakel buiten ons in niet -ondersteund land in op Series 5 & 4 zonder jailbreak

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.