iOS 9.3 Dev Beta 1.1, openbare bèta 1 van iOS 9.3 evenals OS X 10.11.4 aangeboden om

ontwerpers te downloaden die zijn geregistreerd op Apple’s Advancement-programma’s zijn historisch gezien de eerste in de rij om elk type pre-release te krijgen Softwareapplicatie die de op Cupertino gebaseerde bedrijf in vorm denkt om uit te brengen voor testen. We waren wanneer opnieuw een paar dagen geleden getuige waren van dat patroon toen Apple een hele reeks bèta uitbracht; inclusief iOS 9.3 Beta 1, OS X 10.11.4 Beta 1, TVOS 9.2 Beta 1, evenals de allereerste bèta van WatchOS 2.2. Hoewel die ontwerpers hun producten hectisch testen met de nieuwste firmware, is Apple intern de softwaretoepassing voor een release voorbereid op die geregistreerd op zijn openbare bètatestprogramma. In lijn met dat programma worden nu de iOS 9.3 en OS X 10.11.4 voorlopige bèta’s nu aangeboden aan het publiek.

Openbare testers met een interesse in iOS zullen gewoon niet begrijpen wat ze met zichzelf moeten doen. Apple heeft al een bètaversie van iOS 9.2.1 ter wereld voor testen en vooruitgang. De release van iOS 9.3 ligt goed samen met die incrementele update, maar voegt een uitstekende aanbieding meer prestaties toe voor testers om hun tanden in te krijgen. iOS 9.3 introduceert een nieuwe functie genaamd Night Shift die in wezen Sherlocks het uitstekende werk van de F.Lux -applicatie die prominent aanwezig was in de Jailbreak World was.

Apple heeft eveneens een aantal Siri -verbeteringen geïntroduceerd die ondersteuning voor een aantal nieuwe talen omvatten. Met name zijn er ook insluitsels voor 3D Touch Quick Actions in Stock -apps zoals weer, instellingen, kompas, app store en meer.

Aan Mac -kant van dingen kunnen degenen die liever werken vanaf het bureaublad op dit moment de nieuwste OS X 10.11.4 openbare bèta in handen krijgen. Zoals je mag verwachten, zijn er ook een aantal goodies om deze update te krijgen.

Apple heeft zich gericht op nogmaals op beveiligingsoptimalisaties onder OS X Hood, naast het introduceren van ondersteuning voor online foto’s in de native berichten -app binnen OS X. Routinematige individuen van het platform moeten eveneens enkele indrukwekkende prestatieverbeteringen opmerken.

Voor degenen die al een openbare bèta-versies van iOS of OS X uitvoeren, worden de updates nu aangeboden voor geregistreerde openbare testers als downloads met een over-the-air (OTA) met de juiste softwaretoepassingsupdatemechanismen.

UPDATE X1: Apple heeft nu eveneens iOS 9.3 Beta 1.1 Ontwikkel nummer 13E5181F naar die geregistreerd op Apple Designer Program met reparatie voor installatieproblemen.

Misschien wil je ook inspecteren:

iOS 9.2 / 9.1 Update voor jailbreak Condition

iOS 9.3 Functies: welke nieuw op één plek ook

iOS 9.3 Jailbreak gedemoneerd op video

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.