8 beste iPhone -apps voor Kerstmis 2014

Uncategorized

Hier is een uitgekozen lijst van de beste beste kerst 2014 -apps voor iPhone en iPad die u rechtstreeks weg zou moeten downloaden. Hier kunnen veel meer details worden ontdekt.

Kerstmis is slechts een paar dagen verwijderd, en er zijn veel apps om je te helpen in de vreugdevolle geest te krijgen. Hier kijken we naar acht van de allerbeste voor iPhone, iPad en iPod Touch.

12 Days of Christmas – Polk Street Press Singalong ($ 0,99 / iPhone evenals iPad)

Dit digitale verhalenboek is uitstekend voor zowel jongeren als volwassenen, met enkele nogal spectaculaire illustraties en animaties. een van de hele familie.

Santa Tracker ($ 0,99 / iPhone evenals iPad)

De kerstman is helemaal echt, en laat iemand het je anders niet vertellen. Hij heeft al deelgenomen aan het voorbereidende proces voor verzending, evenals breed, en als je zijn verblijfplaats wilt bijhouden, deze app is voor jou.

Appy Christmas (gratis / iPhone evenals iPad)

Deze bit -app bevat een aantal vreugdevolle functies, waaronder een sprekende kerstman, countdown timer tot de 25e, veel muziek en, mogelijk veel met name, links naar betaalde apps die elke dag volledig gratis zijn gegaan.

Kerstmis (gratis / iPhone)

Deze app bundelt een aantal basisprincipes, waaronder puzzels, wallpapers en muziek met kerstthema. Wat goed wordt gepresenteerd, evenals met grote beoordelingen, zal je in grote pas van Kerstmis staan.

The Christmas Listing ($ 1,99 / iPhone)

Als u in een nuttige app bent die u zal helpen om uw Kerstmis te kopen, dan is deze voor u. Er is rave -evaluaties verstrekt door een aantal respectabele publicaties, en dekt alle bases als je probeert die last -minute geschenken te krijgen.

Santa -hoeden ($ 0,99 / iPhone evenals iPad)

Als je deze kerst een Santa -hoed wilt dragen, maar er is geen bezit, met deze app stelt je in staat om een ​​online kerstmuts aan je foto’s toe te voegen. Het is schoon, eenvoudig en doet precies wat het op de doos staat.

Beste kerstverhalen ($ 2,99 / iPhone en iPad)

Een andere app die werkt zoals de titel suggereert, de beste kerstverhalen kun je kiezen uit een aantal traditionele kerstverhalen, die allemaal voor uitstekende huishoudelijke lezing zorgen. Elke keer dat talloze ons concentreren op films en apps, is de kunst van het lezen verloren gegaan, dus deze app zal je helpen die magie nieuw leven in te blazen.

Pratende kerstman (gratis / iPhone)

Zoals de titel al doet vermoeden, zal de kerstman herhalen wat je zegt, en biedt uren aan huis entertainment aan u en uw gezin. Een must-have als je een onbeperkte hoeveelheid plezier wilt in een enorme bijeenkomst.

En dat maakt onze lijst voltooid. Je moet daar snel binnenkomen als je nog steeds wilt kopen, maar als dergelijke, maar als je alleen op zoek bent naar een aantal aanvullende apps om je te simpel zijn met het eten, drinken en algemene shenanigans, deze roundup biedt precies dat.

Zorg ervoor dat u onze iPhone Apps Gallery en iPad Apps Gallery inspecteert om veel meer apps voor uw iPhone en iPad te bekijken.

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.