5 beste bitcoin -portefeuilles voor Android in 2017

Het web is de afgelopen jaren op de internetplatforms op de internetplatforms op de internetplatforms op de internetplatforms geweest, maar ik ben bereid te wedden dat er een groot is Een deel van de bevolking die nog steeds niet echt begrijpt of begrijpt wat ze echt zijn. In dit artikel vermelden we de allerbeste Bitcoin -portefeuilles die nu het beste beschikbaar zijn. Laten we eerst kort een paar fundamenten met betrekking tot Bitcoin bespreken.

Wat is bitcoin?

Bitcoin is een digitale valuta die gebruik maakt van een gedecentraliseerde innovatie voor het opslaan van geld en het maken van beschermde en risicovrije betalingen zonder namen van banken of betrokken mensen nodig te hebben.

Uitgevonden door een onbekende programmeur/groep programmeurs onder de naam Satoshi Nakamoto en vervolgens uitgebracht als een open-software-applicatie in 2009, kan Bitcoin niet alleen worden gebruikt om aankopen te doen met een aantal op internetverkopers, maar ook kunnen zijn gebruikt om overal ter wereld echt geld te sturen!

Wat is een bitcoin -portemonnee?

Een bitcoin -portemonnee is een softwaretoepassingsprogramma dat de informatie opslaat die nodig is om bitcoins af te handelen. Het is de allereerste stap bij het gebruik van Bitcoins. Hoewel algemeen wordt gezegd dat een portemonnee bitcoins opslaat, maar eigenlijk, een bitcoin-portemonnee winkelt ‘privésleutels’ (supercomplex wachtwoorden die alleen digitale systemen kunnen begrijpen) die zijn individuen toegang krijgen tot bitcoins die kunnen worden gebruikt voor monetaire transacties. Geloof van een bitcoin -portemonnee als een interface die u verbindt met het Bitcoin -netwerk. Om een ​​lang verhaal kort te maken, een bitcoin -portemonnee is een absolute zou voor u om op te slaan, te krijgen en bitcoins uit te geven.

Bitcoin -portefeuilles zijn van een paar soorten, waaronder hardware -portefeuilles, bureaubladportefeuilles, webportefeuilles en mobiele portefeuilles. Laten we nu eens kijken naar een paar van de allerbeste Bitcoin -portefeuilles voor Android nu.

Lees ook: Android 8.0 Oreo: 8 nieuwe functies om over blij te worden

De beste Bitcoin -portefeuilles van 2017

Mycelium

Vanaf nu is Mycelium de meest prominente bitcoin -portemonnee voor Android -gebruikers. Het is uiterst eenvoudig te gebruiken, laat u uw bitcoins opslaan, verschillende accounts verwerken en back -ups produceren. De portemonnee is HD ingeschakeld (hiërarchische deterministische portemonnee), wat impliceert dat het een ‘meesterzaad’ gebruikt om alle toekomstige bitcoin -adressen achtereenvolgens te verkrijgen en nooit adressen hergebruikt. Het biedt ook GPS-ondersteunde regionale Bitcoin-handel, waarmee u in wezen mensen kunt zien die bitcoins in uw regio willen aanbieden of kopen.

[GooglePlay url = ””/]
Coinbase

Coinbase is een uitstekende Bitcoin -app, vooral voor degenen die nieuw zijn in de wereld van Bitcoins en wil het gewoon onder de knie krijgen. Het heeft een eenvoudige, eenvoudig te gebruiken interface waarmee u Bitcoins kunt omzetten in geweldige oude dollars met de tik van een paar knoppen. Een van de allerbeste dingen van Coinbase is dat het een uitgebreid, diep verificatieproces gebruikt wanneer een individuele indicaties omhoog, wat het een sfeer van legitimiteit biedt – een uiterst wenselijke eigenschap in de wereld van cryptocurrency. Er moet echter worden opgemerkt dat Coinbase u geen toegang krijgt tot uw eigen persoonlijke sleutels.

[GooglePlay url = ””/]
Copay

Als u toegang wilt krijgen tot uw bitcoin -portemonnee op verschillende apparaten, dan is Copay een leuke optie. De app slaat verschillende, verschillende Bitcoin-portefeuilles op, waarmee zowel privacybewuste als bedrijfspersonen hun geld goed kunnen gescheiden houden. In eenvoudige woorden, het houdt in dat u op Copay verschillende mensen kunt laten indicatie bij elke transactie. Het is ook een van de allereerste Bitcoin -portefeuilles ter ondersteuning van het volledige Bitcoin Repayment Protocol (BIP), een vrij recent terugbetalingsprotocol ontwikkeld door de ontwerpers om de veiligheid en beveiliging van Bitcoin te verbeteren.

Mis niet: beveilig uw berichten met signaal Personal Messenger

[GooglePlay url = ””/]
Airbitz

Als u Bitcoin extreem vaak gebruikt om betalingen te doen, is Airbitz een uitstekende optie. De individuele interface is elegant ontwikkeld en gemakkelijk te gebruiken en biedt individuen om hun persoonlijke geheimen te beheren met de eenvoud van het runnen van een webbankieren -app. Als bonus omvat het een greep van plug -ins (vouwintegratie, bitrefill -integratie enz.) Die de kosten van bitcoins mogelijk maakt. De app heeft eveneens geïntegreerde makelaarservice die Bitcoins mogelijk maakt voor aankoop in EUR of USD. Al met al is Airbitz een echt innovatieve, bewonderenswaardige en ambitieuze bitcoin-portemonnee die een overvloed aan functies bieden die zijn ingepakt in een goed ontworpen app.

[GooglePlay url = ””/]
Kostwallet

Breadwallet is waarschijnlijk een van de gemakkelijkste Bitcoin -portefeuilles om te gebruiken op uw Android -telefoon. Na veel succes te hebben gezien in zijn iOS -versie, heeft Breadwallet lang geleden zijn Android -app geïntroduceerd. Het heeft een paar opmerkelijke functies, zoals app-sandboxing, ingebouwde AES-hardware-codering en betalingen met één knop. Het wordt aangeboden voor individuen in neenull

Leave a Reply

Your email address will not be published.