2020 iPhone SE maakte Apple het snelst groeiende telefoonmerk in China tijdens Q2

Apple en de iPhone waren de grootste winnaars van het tweede kwartaal in China, wat uiteindelijk het grootste groeiende smartphonemerk in het land werd.

Volgens cijfers gedeeld door Counterpoint Research, groeide de iPhone van Apple een grote 32% in China tijdens de periode, terwijl Huawei tweede werd met 14% groei.

Dit kwam nadat het allereerste kwartaal een daling zag voor de iPhone van Apple van ongeveer 60%.

De groei was gedeeltelijk dankzij de komst van de iPhone SE 2020 toen het zijn methode ontdekte in de top drie beste verkoop iPhones in het kwartaal. Dit komt ook nadat de Verenigde Staten een soortgelijke reactie zagen op de komst van de iPhone SE in een markt die op dat moment schreeuwde om een ​​goedkope iPhone.

In termen van groei was Apple de snelst groeiende belangrijke OEM tijdens het kwartaal. Ondanks de daling van de markt, groeide Apple een indrukwekkende 32% joj vanwege de voortdurende populariteit van de iPhone 11 -serie en kostenbesparen. iPhone SE 2020 ging ook snel in de top 3 zeer populaire iPhones in Q2 2020. Juni was de allerbeste maand in termen van smartphoneverkoop tot nu toe dit jaar nadat Covid-19 uitbraakte door Surge in Surge door Xiaomi (+42% Mom), Huawei (+11%) ”

Dit komt voor op een nieuwe ronde van de iPhone die aanstaande september of oktober wordt geïntroduceerd. De komst van nieuwe iPhones, samen met een versoepeling van de wereldwijde coronavirus -pandemische situatie, kan de iPhone nog steeds verder groeien, niet alleen in China, maar over de hele wereld.

Misschien wil je ook inspecteren:

Download iOS 14 Beta 1 IPSW -links en ingesteld op iPhone 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Download: iOS 14 Beta 3 IPSW -links evenals iPados 14 Beta 3 uitgebracht

iOS 14 Beta 3 OTA Profielgegevens Download aangeboden zonder Dev -account, hier is precies hoe u het kunt krijgen

Jailbreak iOS 13.6 met behulp van checkra1n, hier is precies hoe

Jailbreak iOS 13.5 op iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, meer gebruik van UNC0ver 5.0.0 [Tutorial]

Download: iOS 13.6 laatste IPSW -links, OTA -update uitgebracht voor iPhone en iPad

Jailbreak iOS 13.5 zonder of geen computer, hier is hoe

Apple Watch ECG App Hack: Sta buiten ons toe in niet -ondersteund land op Series 5 & 4 zonder jailbreak

Je kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.