2019 Holiday Gift Guide: Best of Apple iPhone, iPad, AirPods, Macs, Cases, Much More Black Friday Sale

Hier is een aanbeveling voor vakantiegids voor vakanties 2019 voor de beste telefoons, tablets, tablets, laptops en cases, AS evenals andere accessoires.

Deze Black Friday -editie -uitverkoop zal garanderen dat u de beste deals krijgt voor uzelf of een geliefde, zodat u zoveel mogelijk geld in uw zak bewaart.

Uw redenen om te winkelen voor nieuwe Apple -hardware zijn volledig van u. U hoeft uw uitgavenbeslissingen niet te rechtvaardigen aan iemand anders dan uzelf – en misschien uw financieel adviseur natuurlijk! Maar je zult tenminste kunnen zeggen dat je geen volledige prijs hoeft te betalen.

Apple iPhone XR, volledig ontgrendeld in verschillende kleuren

Deze Appleiphone was twaalf maanden geleden ongelooflijk populair met deze mensen die iets artsen wilden, maar die geen topprijs wilde betalen voor de iPhone XS van Apple. En laten we eerlijk zijn, het ziet er volkomen spectaculair uit met deze afwerking erop.

Koop: Apple iPhone XR, 64 GB, rood – Volledig ontgrendeld (vernieuwd) van Amazon: $ 464,00 | Oorspronkelijke prijs: $ 512,69

Apple AirPods Pro

De nieuwste en zogenaamd grootste versie van Apple’s AirPods Revolution. Apple heeft gegarandeerd AirPods Pro komt met een verbeterde pasvorm, biedt ruisonderdrukkende technologie en heeft verschillende modi voor de drager om uit te kiezen. Een spectaculair product en een product dat de concurrentie zal proberen na te streven.

Koop: Apple AirPods Pro van Amazon: $ 234,98 | Oorspronkelijke prijs: $ 249

Apple AirPods 2 met draadloze oplaadkoffer

Deze AirPods zijn het tweede generatie-model van Apple en worden geleverd met alles wat u zou verwachten, plus de toevoeging van een draadloze laadcasus, wat impliceert dat u de case met elke QI-gecertificeerde lader kunt gebruiken om de interne batterij volledig tot capaciteit te houden.

Koop: Apple AirPods met draadloze oplaadcase van Amazon: $ 164,99 | Oorspronkelijke prijs: $ 199

Apple AirPods 2 met laadcase

De vele kosteneffectieve Apple AirPods. Met deze aankoop krijg je de volledige audiokracht van de spectaculaire echt draadloze hoofdtelefoons van Apple, maar je bespaart een beetje geld omdat je niet de laadkast krijgt die draadloos kan worden opgeladen. Voor de prijsverzameling of budgetbewuste zijn deze AirPods een uitzonderlijke keuze.

Koop: Apple AirPods met oplaadcase van Amazon: $ 139 | Oorspronkelijke prijs: $ 159

Apple View -serie 5

Apple View is niet alleen de best verkochte smartwatch met een mijl, maar het is nu ook het best verkochte horloge. En met altijd op display en vooral ECG, kan het levens redden en er is geen beter geschenk om te krijgen voor iemand van wie je houdt als het hen kan helpen hun leven te redden.

Koop: Apple View Series 5 (GPS, 44 mm) – Space Gray Aluminium Case met Black Sport Band: $ 414 | Oorspronkelijke prijs: $ 500

Apple MacBook Air

Als je niet in de verleiding kunt komen door Apple’s gloednieuwe 16-inch MacBook Pro, wat dacht je van een spectaculaire Gold MacBook Air die stroom, draagbaarheid en betrouwbaarheid biedt? Dit model biedt een 13-inch display, 128 GB aan boordopslag en 8 GB RAM.

Koop: Apple MacBook Air (13-inch, 8 GB RAM, 128 GB opslag), Goud van Amazon: $ 999,00 | Oorspronkelijke prijs: $ 1.099,00

Apple iPad Pro, 11-inch, 64 GB

Het biedt een 11-inch rand-tot-rand vloeibaar retina-display. Het wordt geleverd met Apple’s eigen A12X Bionic -processor. Het heeft zelfs gezichts -ID of beschermde authenticatie en Apple Pay -verificatie. Het is prachtig, en het is van jou om nu het beste te worden met een korting van 16 procent toegepast.

Koop: Apple iPad Pro (11-inch, Wi-Fi, 64 GB), Space Gray van Amazon: $ 674,00 | Oorspronkelijke prijs: $ 799,00

Apple iPad 2019, 10,2-inch, 128 GB

Niet graag afscheid nemen met zoveel geld voor de iPad Pro, maar nog steeds wilt profiteren van alles wat iPad biedt? Welnu, deze 10,2-inch iPad is het go-to-product voor u. Het wordt geleverd met A10 Fusion Chip, Touch ID voor authenticatie, TP tot 10 uur batterijduur en toegang tot de kracht en flexibiliteit van de iOS App Store.

Koop: nieuwe Apple iPad (10,2-inch, Wi-Fi, 128 GB), Space Gray van Amazon: $ 399,00 | Oorspronkelijke prijs: $ 429,00

Alle officiële Apple iPhone 11 / Pro Silicon and Leather Cevales:

Voor verschillende cases om uw iPhone 11 -assortiment aan te kleden, bekijk hier onze speciale post hierover: alle iPhone 11, Pro, Pro Max Cases Discounted, ideaal vakantiegeschenk voor Apple -fans, vanaf slechts $ 23,99.

Misschien wil je ook kijken:

Download: iOS 13.2.3 IPSW -links, OTA -update uitgebracht voor iPhone en iPad

Download: iOS 13.3 Beta 2 IPSW -links, OTA Update -bestand samen met iPados 13.3 Beta 2 vrijgegeven

Jailbreak iOS 13.2.2 CHECKRA1N op Mac gebruiken, zo is hoe [tutorial]

Download checkra1n iOS 13 Jailbreak IPA voor iOS 13.2.2 op Mac [0.9 Beta]

iOS 13.2.3 Jailbreak met checkra1n -update die waarschijnlijk binnenkort zal komen

iOS 13/ 13.2.2 Jailbreak tweaks compatibiliteitslijst voor checkra1n

Fix Cydia crasht op Checkra1n iOS 13 jailbreak, hier is hoe

Gold iPhone 11 Pro Max: Case, Lightning Cable, Wireless Charger, Band, luidspreker, meer

Red iPhone 11 Accessoires: Case, Lightning Cable, Wireless Charger, Band, luidspreker, nog veel meer

Gele iPhone 11 Accessoires: Case, Lightninnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.