Black Friday 2019 ontketent een MacBook Air-aanbieding van $ 699 die u niet kunt weigeren, onmiddellijke kostenbesparingen van $ 300

De Black Friday-plezier stopt nooit en nu kunt u profiteren van de nooit-eindigende aanbiedingen van Amazon door een keuze te maken MacBook Air voor slechts $ 699. Normaal gesproken zou dit voor ongeveer $ 1.000 bieden, dus je bespaart nu bijna een derde.

Deze MacBook Air is niet het laatste en het grootste aanbod van Apple, maar het heeft nog steeds voldoende om deze aanbieding inderdaad een extreem de moeite waard te maken.

Deze MacBook Air is perfect voor iemand die zowel een dunne als licht notebook wil, maar wil echter niet het enorme geld uitgeven dat nodig is om in de huidige MacBook Air of MacBook Pro te komen. Dit ontwerp wordt geleverd met een 13,3-inch breedbeeldscherm, een 1,8 GHz dual-core processor, evenals 8 GB RAM. Opslag wordt afgehandeld door een 128 GB SSD en in tegenstelling tot nieuwere MacBook Airs, kunt u genieten van de wonderen van Magsafe voor het opladen. Oh precies hoe we Magsafe missen!

Andere connectiviteit omvat een SDCX -slot, een Thunderbolt 2 -poort, evenals twee USB 3 -poorten. Dat zijn meer connectiviteitskeuzes dan sommige recente MacBook -professionals, die de geest verbijsteren.

Deze aanbieding is misschien niet lang en we verwachten ook niet dat aandelen voor altijd duren. Als u wilt profiteren van de kans om een ​​MacBook Air van $ 699 te pakken, is dit misschien het moment om dit te doen.

Koop: Apple MacBook Air (13-inch, 8 GB RAM, 128 GB SSD-opslag)-Zilver van Amazon: $ 699 | Oorspronkelijke prijs: $ 1.000

Misschien wil je ook inspecteren:

Download: iOS 13.2 / iPados 13.2 IPSW -links, OTA Update finale uitgebracht voor iPhone en iPad

iOS 13.2 Notities over definitieve release, wijzigingen, nieuwe functies: wat u ook moet weten

Downgrade iOS 13.2 / iPados 13.2 naar iOS 13.1.3, hier is hoe

Jailbreak iOS 13.2 Via checkra1n getoond door Qwertyoruiopz

iOS 13.2 Jailbreak Checkra1n Releasedatum wordt duidelijk geplaagd

iOS 13.2 / Catalina Apple Notes App Sync werkt niet via iCloud, hier zijn de details

Beste iPhone 11, 11 Pro Max-situatie met slanke, portemonnee, ultradunne ontwerp? Hier zijn onze topkeuzes [lijst]

iPhone 11/11 Pro Max -schermbeschermer met gehard glas: hier zijn de allerbeste

Installeer WhatsApp Web op iPad dankzij iOS 13 evenals iPados 13.1

Jailbreak iOS 13/13.1 Conditie -update [continu bijgewerkt met de laatste info]

Je kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.