Hoe een link op te slaan met een screenshot op Samsung Devices

Uncategorized

Samsung is bekend dat het een heleboel functies in hun huid over Android inpakt. Veel van deze extra functies zijn behoorlijk gunstig – zoals de mogelijkheid om een ​​website op te slaan met een screenshot. Ja, u kunt eenvoudig een pagina opslaan die u later wilt lezen of een site voor toekomstige referentie met een screenshot. Bovendien is dit beter dan een bladwijzer van een site, gezien het feit dat u kunt zien wat er op de pagina stond toen u deze hebt opgeslagen.

Deze functie om een ​​website op te slaan (link) door middel van een screenshot werkt alleen op Samsung -apparaten. Dus als je geïnteresseerd bent om deze geweldige truc te controleren, volg dan de onderstaande stappen. Misschien wilt u ook bekijken hoe u een link kunt bekijken voordat u in Chrome wordt geopend voor Android.

Bewaar een link met een screenshot

Het proces is heel eenvoudig en het vereist letterlijk alleen dat je een screenshot maakt om de link op te slaan.

Start Google Chrome of de internetbrowser van Samsung en bekijk de gewenste website.

Maak een screenshot als u de website van de website op uw apparaat wilt opslaan.

Houd de cruciale en volume -toets van de stroom ingedrukt om een ​​screenshot in te pakken.

Open nu de galerij-app van Samsung die vooraf wordt geïnstalleerd.

Navigeer naar de locatie van de screenshot en tik op de miniatuur om deze te bekijken.

U moet kunnen zien dat een pop-up van de websites op de onderkant van het scherm verschijnt.

Als u daarop tikt, lanceert het de website in uw browser.

Dat is het. U kunt nu een willekeurig aantal websites -links opslaan door middel van screenshots op uw apparaat. Deze truc is vooral voordelig als u niet wilt omgaan met een rommelige bladwijzersmanager in uw browser. Helaas hebt u geen toegang tot de website door middel van een andere galerijtoepassing – inclusief de Google -foto’s -app.

Bovendien zouden de website -links niet worden opgeslagen als u een andere browser gebruikt dan Google Chrome of de internetbrowser -app van Samsung. Gelukkig zijn beide browsers vooraf geïnstalleerd. We raden ons dus aan om een ​​van de twee browsers te gebruiken wanneer u websites wilt opslaan om ze later opnieuw te bezoeken.

Wat zelfs veel interessanter is, is dat de websites of links die zijn opgeslagen door middel van de screenshot automatisch openen in de browser waarop u de screenshot hebt gemaakt. Dit betekent dat als u de screenshot hebt opgeslagen door middel van chroom, deze in Chrome wordt geopend. Aan de andere kant, als u de screenshot op de Samsung Internet -browser maakt, zal deze daarin worden geopend. Deze truc om een ​​link te bewaren met een screenshot is echt nuttig en we hopen dat dit idee je op een of andere manier helpt.

Lees volgende: Hoe Google Lens te integreren in de Chrome -browser

Leave a Reply

Your email address will not be published.